به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید بهشتی، بر اساس اعلام نتایج نظام رتبه بندی عصر طلایی تایمز، دانشگاه شهید بهشتی با کسب رتبه دوم در بین برترینهای کشور قرار گرفت. دانشگاههای صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، شهید بهشتی، شیراز و تبریز از دانشگاههای ممتاز عصر طلایی هستند. نظام رتبه بندی عصر طلایی تایمز، دانشگاه هایی را که در فاصله زمانی 1945 و 1967 تأسیس شده اند رتبه بندی می کند. نام این رتبه بندی از دوران طلایی در آموزش عالی جهانی که صفت بارز آن گسترش سریع دانشگاه ها و سرمایهگذاری بیشتر در تحقیقات علمی است، ریشه گرفته است. رتبه بندی "عصر طلایی" شامل 200 دانشگاه برتر جهان است که از بعد از جنگ جهانی دوم بین سال های 1945 و 1967 تأسیس شدهاند و ایران در این نظام رتبه بندی 7 دانشگاه برتر دارد. ده دانشگاه برتر نخست در این رتبهبندی، با کمی تفاوت در رتبه دانشگاه ها، دانشگاه هایی هستند که در رتبه بندی سال 2017 نیز دیده می شود.
به این ترتیب، بر اساس اعلام این نظام رتبه بندی، رتبه دانشگاه شهید بهشتی در دامنه ای بین 100 تا 150 در بین 200 دانشگاه ممتاز رتبه بندی عصر طلایی قرار دارد. امتیاز محیط آموزشی ...
داشتن ایده مناسب و تأثیرگذار در حوزه ی کسب و کار اینترنتی علی الخصوص اگر بکر باشند میتواند نقطه شروع خوبی برای راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی موفق باشد. در این نوشتار با ۳۴ ایده ی تأثیرگذار در حوزه ی کسب و کار اینترنتی آشنا خواهید شد.
آغاز کسب و کار اینترنتی در مقایسه با سرمایهگذاری در شرکتی که وجود فیزیکی یا دفتری در مرکز شهر دارد از ریسک بسیار کمتری برخوردار است. از آنجاییکه کسب و کارتان مبنایی اینترنتی دارد، شما میتوانید به مشتریان بالقوهی بیشتری دست پیدا کنید و بهصورت مجازی از هر کجا که بخواهید فعالیت کنید. با برخی مهارتهای ارتباطی و چندین وبسایت اصلی همراه با کمی دانش حفظ و نگهداری، تقریبا همهی ما میتوانیم یک کسب و کار اینترنتی راهاندازی کنیم و آن را به پیش ببریم و تنها در چند روز آنرا راه بیاندازیم. آیا فکر میکنید آمادهاید کارآفرین اینترنتی بزرگ بعدی باشید؟
در این جا تعدادی ایده پولساز کسب و کار اینترنتی عالی ارائه شده است تا شما را به تفکر در مسیری درست راهنمایی کند. در حالیکه برخی از این سرمایهگذاریهای مشاع میتوانند درآمد جانبی خوبی را به همراه داشته باش...
اگر چه کارآفرینی (به انگلیسی: Entrepreneurship) واژهای است که به وفور در ادبیات عمومی جامعه به کار میرود، اما به عنوان یک حوزه مطالعاتی، نسبتاً جوان است و تعاریف مختلفی از آن ارائه شده است. کارآفرینی یک مفهوم چندوجهی است و محققان علوم مختلف اعم از اقتصاد، جامعهشناسی، روانشناسی و … در تئوریها و تعاریف خود، هر کدام به یک وجه از این مفهوم پرداختهاند. آنها در طول زمان تعاریف متفاوتی از کارآفرینی داشتهاند و هر کدام بر بعد خاصی از فرایند کارآفرینی متمرکز شدهاند «سیدامیری و هندیجانیفرد، ۱۳۹۴، ص۶». اما در یک جمعبندی کلی میتوانیم تعاریف زیر را برای کارآفرینی برشماریم:
تعاریف مختلف کارآفرینی۱)کارآفرینی با تمرکز بر شخص کارآفرین (رویکرد ویژگیهای شخصیتی)
در این تعریف، شخص کارآفرین، اساس مفهوم کارآفرینی است و کارآفرینی، یک پدیده انفرادی یا تیمی است که کارآفرینان (و نه بسترهای محیطی)، ریشه و منشأ فرایند آن هستند. این تعریف به تأثیر محیط بر کارآفرین شدن فرد توجهی ندارد. طبق این تعریف، کارآفرینان افرادی هستند که ویژگیهای شخصیتی ویژهای دارند (سیدامیری و هندیجانیفرد، ۱۳۹۴، ص۷).
ویژگیه...
در تقسیمبندی دانشگاهها به نسل اول، دوم و سوم میتوان اینگونه بیان کرد که دانشگاه نسل اول دانشگاههای آموزش محور هستند که فعالیت آنها به صورت آموزش محوری تا دهه اول انقلاب ادامه داشت که هدف و وظیفه آن دانشگاه، ارائه آموزش و صدور مدرک تحصیلی بود و این دانشگاهها برای توسعه کشور به تربیت نیروهای مجرب آموزشدیده میپرداختند.
دانشگاه نسل دوم نیز دانشگاههای پژوهش محور هستند که این نسل از دانشگاه ضمن فعالیتهای آموزشی مختص دانشگاه نسل اول توجه بیشتری به مباحث پژوهشی و کاربردی داشته و خروجی آن افزایش تعداد مقالات ایران در میان کشورهای پیشرفته بود.
دانشگاه نسل سوم به این مفهوم بیان شد که دانشگاه صرفاً مکانی برای یادگیری یک سری آموزههای صرف نیست و همچنین دیگر مکانی نیست که فقط پروژههای تحقیقاتی را در راستای اهداف اقتصادی صنایع انجام دهد، بلکه علاوه بر آنکه تمام این اهداف را همچنان پیش میبرد، فارغالتحصیلانی را به جامعه ارائه میدهد که دانش را در کنار پژوهشهای کاربردی به خدمت گرفته و با نوآوری کار میآفرینند.
دانشگاه نسل سوم یا کارآفرین علاوه بر تولید علم و تربیت نیروی انسانی مورد ن...